Nieuws : AMSSA HOUDT EEN OOGJE IN HET ZEIL VAN LAURA DEKKER
Gepost door beheerder op 04-08-2010 @ 12:10 (8180 gelezen)

SIRJANSLAND, 27 JULI 2010 – AMSSA heeft in overleg met Laura Dekker het BlueTraker systeem geplaatst op haar zeilboot. Dit systeem volgt Laura met uiterste precisie en stelt het thuisfront in staat om nauwkeurig te zien waar Laura zich bevindt en wat de status van haar uitrusting is. Bluetraker laat Laura ook eventuele alarmsignalen sturen, alsmede korte berichten, Laura zal dit systeem ook gebruiken om via haar website geïnteresseerde een kans te geven haar te volgen.


De BlueTraker 2000, 2100 en 2200 lenen zicht bij uitstek voor de professionals die meer willen dan alleen maar "Track & Trace". De BlueTraker is een volwaardig "Volg en Monitor" systeem. Het biedt naast een positie en snelheid ook de mogelijkheid om diverse systemen aan boord van de schepen te volgen, korte berichten te verzenden of alarm meldingen te versturen. De BlueTraker biedt veiligheid en toezicht en stelt u in staat deze gegevens te gebruiken voor het optimaliseren van o.a. uw bedrijfsprocessen.AMSSA is als beveiligingsadviseur uw partner voor het beveiligen van zowel gebouwen, objecten als ook voertuigen. Onze jarenlange expertise op het gebied van zowel mechanische als electromechanischebeveiliging en veiligheid geven u de zekerheid van een deskundig advies voor het beveiligen van al uw eigendommen. Wij voeren veiligheidsscans uit en adviseren u de de beste oplossing voor uw situatie.Daarnaast is AMSSA is sinds maart 2009 de distributeur in Nederland voor de BlueTraker voertuig volg-systemen van EMA. BlueTraker biedt een breed assortiment aan producten die zowel in de zeevaart, visserij, binnenvaart als in de commerciële chartervaart veelvuldig toegepast worden. AMSSA biedt bij deze producten verschillende software mogelijkheden aan van standaardpakket tot volledig maatwerk.

Naast dit uitgebreide pakket volg-systemen levert AMSSA verschillende veiligheidsproducten die zich uitstekend lenen voor het gebruik aan boord van schepen. Zo is AMSSA onder meer dealer van Streamlight zaklampen.


 


CONTACTINFORMATIE AMSSA Richard Ahrens

Hans de Vliegerhof 1

4308 AS SIRJANSLAND

Nederland

T. +31(0)111642155

E. info@amssa.nl

Printvriendelijke pagina Stuur dit nieuwsbericht naar een kennis Maak een PDF van dit artikel
De reacties zijn eigendom van de posters. We zijn niet voor de inhoud verantwoordelijk.
Poster Onderwerp