Nieuws : De BlueTraker nu leverbaar in Nederland!
Gepost door beheerder op 10-04-2009 @ 17:10 (4526 gelezen)

AMSSA Introduceert de "BlueTraker in Nederland!"


 


Sinds april 2009 is AMSSA de distributeur van BlueTraker in Nederland en België. BlueTraker is een uniek volgsysteem voor de zeevaart, visserij, binnenvaart en yacht chartermaatschapijen.


Wat maakt BlueTraker® zo bijzonder? De combinatie van GPRS communicatie en Iridium satelliet communicatie maakt dat er altijd en overal ter wereld een positie doorgegeven kan worden. Door een absoluut waterdichte behuizing wordt de BlueTraker gewoon buiten geplaatst en heeft daardoor altijd een perfect bereik en ontvangst. Voor (binnenvaart)schepen en jachten die zich veelal binnen het GPRS netwerk bevinden is er ook een instapmodel met GPRS communicatie. Voor schepen die zich regelmatig buiten dit netwerk begeven is er een heuse Hybride uitvoering. Hierdoor wordt altijd voor het meest voordelige tarief de de data gecommuniceerd. Deze techniek wordt vooral toegepast op zeeschepen naast de verplichte LRIT (long range and tracking) systemen. Maar juist ook deze LRIT systemen zijn een bijzondere aanvulling op het assortiment. De BlueTraker LRIT is een van de weinige goedgekeurde systemen die een wereldwijde dekking hebben zelfs boven de 70ste breedtegraad. Dit kan alleen door gebruikmaking van het wereldwijde Iridium communicatie systeem.


Vervolgens is de positie van uw schip of uw hele vloot heel eenvoudig via internet te volgen. Zo wordt het plannen en beheren van uw vloot pas echt een plezierige bezigheid.Mocht u interesse hebben en/of meer over ons product willen weten neem dan contact op met ons op via de link boven aan deze pagina of bel naar ons kantoor tel: +31 (0) 111642155


Meer informatie kunt u ook vinden onder de link Producten. Kies vervolgens "Volgsytemen (track & trace) om ons gehele assortiment te bekijken.

Printvriendelijke pagina Stuur dit nieuwsbericht naar een kennis Maak een PDF van dit artikel
De reacties zijn eigendom van de posters. We zijn niet voor de inhoud verantwoordelijk.
Poster Onderwerp