Nieuws : Uitgebreide range ( LED ) zaklampen van o.a. Streamlight en Nightsearcher.
Gepost door beheerder op 15-06-2009 @ 18:30 (5214 gelezen)

De beste keus in oplaadbare en/of Explosievrije zaklampen ( Eex / ATEX )


AMSSA levert een uitgebreid pakket aan professionele zaklampen van ondermeer Streamlight, Nightsearcher en KSE. Voor een uitgebreide omschrijving van onze producten kunt u ons assortiment bekijken onder het kopje Producten boven aan de pagina en/of klik op lees verder voor meer informatie.Omdat het bij het gebruik van explosie veilige zaklampen om de veiligheid van mensenlevens gaat leidt het geen twijfel dat dergelijke producten moeten voldoen aan de hoogste eisen. Maar wat uiteraard voor de gebruiker misschien nog wel belangrijker is “voldoen de producten ook aan de wensen?” Voor zaklampen ligt het dan ook voor de hand dat er voldoende licht verwacht mag worden op het moment dat u het nodig hebt. 


Wie kent niet de frustratie van een zaklamp die geen of nauwelijks licht geeft op het moment dat het zou moeten? Of wanneer de zaklamp voor langere tijd gebruikt wordt de lichtintensiteit ineens drastisch terugloopt juist wanneer het erom spant?


Om dit te voorkomen zijn een tweetal zaken van belang:


1. Bij toepassing van een oplaadbare zaklamp zal deze, wanneer niet gebruikt, in de laadhouder worden bewaard. De zaklamp zal dus altijd 100% geladen zijn en daarmee ook altijd presteren op het niveau waarvoor hij bedoeld


2. Om zo lang mogelijk licht te produceren moet zo min mogelijk energie verloren gaan. Door toepassing van de modernste LED verlichting kan er tot wel 2 keer langer licht geproduceerd worden. En als de batterij diep ontladen wordt zal de lichtopbrengst geleidelijk teruglopen!


Streamlight heeft deze uitgangspunten gecombineerd in een wel heel uitgekiend assortiment. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen:


Voor een goed advies voor de juiste keuze voor uw toepassing en andere vragen staan wij u graag te woord in een persoonlijk gesprek.


Tel: +31(0)111642155


Of laat een bericht achter via contact in het menu en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


 


 

Printvriendelijke pagina Stuur dit nieuwsbericht naar een kennis Maak een PDF van dit artikel
De reacties zijn eigendom van de posters. We zijn niet voor de inhoud verantwoordelijk.
Poster Onderwerp