Nieuws : Volgen / beveiligen / alarmsysteem / monitoren / Track and Trace / van pleziervaartuig, jachten en schepen via GSM / GPRS / GPS / Satelliet / Iridium
Gepost door beheerder op 16-06-2009 @ 16:10 (12649 gelezen)

BlueTraker beveiligt uw schip als geen ander!


U wilt uw schip niet alleen volgen via een functionele website maar ook beveiligen tegen diefstal en tevens ook het gemak hebben van het monitoren van diverse systemen aan boord van uw schip? Dan biedt BlueTraker u een volledig programma en specifieke concepten die dit wel zeer aantrekkelijk maken.


Naast de voordelen van het gebruik van niet alleen het GPRS netwerk maar (optioneel) ook het Iridium satelliet communicatie netwerk waardoor u werkelijk overal ter wereld te allen tijde de exacte locatie van uw schip kunt verifieren biedt BlueTraker de mogelijkheid om dit systeem te koppelen met alle mogelijke sensoren. Of het nu gaat om bewegingsmelders, brandmelders, gasdetectoren, bilge alarm, accuspanning,  motortemperatuur of het activeren van een koelkast of verwarming het is allemaal binnen handbereik!


 Wat maakt BlueTraker zo bijzonder? De combinatie van GPRS communicatie en (optioneel) Iridium satelliet communicatie maakt dat er altijd en overal ter wereld een positie doorgegeven kan worden. Door een absoluut waterdichte behuizing wordt de BlueTraker gewoon buiten geplaatst en heeft daardoor altijd een perfect bereik en ontvangst. Voor (binnenvaart)schepen en jachten die zich veelal binnen het GPRS netwerk bevinden volstaat het model BT2000 met GPRS communicatie. Voor schepen die zich regelmatig buiten dit netwerk begeven is er een heuse Hybride uitvoering. Hierdoor wordt altijd voor het meest voordelige tarief de de data gecommuniceerd. Deze techniek wordt vooral toegepast op zeeschepen naast de verplichte LRIT (long range identification and tracking) systemen.  De BlueTraker LRIT is een van de weinige goedgekeurde systemen die een wereldwijde dekking hebben zelfs boven de 70ste breedtegraad. Dit kan alleen door gebruikmaking van het wereldwijde Iridium communicatie systeem.


Vervolgens is de positie van uw schip of zelfs van een hele vloot heel eenvoudig via internet te volgen. Zo wordt het beveiligen van uw schip pas echt een plezierige bezigheid!


Bel voor meer informatie naar:


Tel: +31(0)111642155


Of laat een bericht acher via onze contactpagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
 

Printvriendelijke pagina Stuur dit nieuwsbericht naar een kennis Maak een PDF van dit artikel
De reacties zijn eigendom van de posters. We zijn niet voor de inhoud verantwoordelijk.
Poster Onderwerp