(1) 2 »
Nieuws : AMSSA HOUDT EEN OOGJE IN HET ZEIL VAN LAURA DEKKER
Gepost door beheerder op 04-08-2010 @ 12:10 (8181 gelezen)

SIRJANSLAND, 27 JULI 2010 – AMSSA heeft in overleg met Laura Dekker het BlueTraker systeem geplaatst op haar zeilboot. Dit systeem volgt Laura met uiterste precisie en stelt het thuisfront in staat om nauwkeurig te zien waar Laura zich bevindt en wat de status van haar uitrusting is. Bluetraker laat Laura ook eventuele alarmsignalen sturen, alsmede korte berichten, Laura zal dit systeem ook gebruiken om via haar website geïnteresseerde een kans te geven haar te volgen.


De BlueTraker 2000, 2100 en 2200 lenen zicht bij uitstek voor de professionals die meer willen dan alleen maar "Track & Trace". De BlueTraker is een volwaardig "Volg en Monitor" systeem. Het biedt naast een positie en snelheid ook de mogelijkheid om diverse systemen aan boord van de schepen te volgen, korte berichten te verzenden of alarm meldingen te versturen. De BlueTraker biedt veiligheid en toezicht en stelt u in staat deze gegevens te gebruiken voor het optimaliseren van o.a. uw bedrijfsprocessen.

Lees Verder... | 2476 bytes meer | Commenta(a)r(en)?
Nieuws : BlueAIS de slimste AIS klasse B transponder op de markt voor de pleziervaart, jachten en alle non SOLAS schepen. De alles in een oplossing met geintegreerde GPS en VHF antenne
Gepost door beheerder op 07-06-2010 @ 18:00 (10590 gelezen)

AIS, het Automatic Identification System, wordt gebruikt voor het herkennen van schepen onderling of op de wal. Het door een schip uitgezonden AIS signaal heeft een bereik van ongeveer 30 zeemijl. De positie, koers en vaart kunnen via een radar of kaartplotter zichtbaar gemaakt worden door de ontvanger van het signaal. AIS is dan ook voornamelijk een veiligheidsmiddel waarbij geldt zien en gezien worden. De BleuAIS is de eerste alles in één stand alone klasse B transponder op de markt.


De BlueAIS is simpel te monteren met een van de vele standaard montagebeugels. Aansluiten is een koud kunstje! Eén kabel met daarin zowel de voeding, NMEA 0183 (RS422) 38.4 k baud bi-directional aansluiting  als ook de RS232 38.4 k baud bi-directional aansluiting. In de IP69 waterdichte behuizing bevinden zich zowel de GPS ontvanger de VHF ontvanger/zender als de AIS unit zelf. Het is dus niet nodig om een extra antenne of splitter toe te passen. Bovendien zorgt het achterwege laten van lange antenne kabels, met de daarmee gepaard gaande verliezen, voor een 100% benutting van de signaalsterkte!

Lees Verder... | 1891 bytes meer | Commenta(a)r(en)?
Nieuws : De Beveiligingsscan en Subsidie Veiligheid Kleine Bedrijven VKB 2010 nu van kracht
Gepost door beheerder op 27-01-2010 @ 10:10 (6936 gelezen)

Het stimuleringsinstrument "Veiligheid Kleine Bedrijven" is gericht op kleine bedrijven (maximaal 10 fte) die subsidie kunnen krijgen voor een afhankelijke beveiligingsscan en het realiseren van veiligheidsmaatregelen.Direct aanvragen


Nieuwe regeling in 2010


De subsidie Veiligheid Kleine Bedrijven 2010 bedraagt maximaal 1.000 euro (voor de scan en maatregelen samen). Kijk op de site van SenterNovem bij  voor wie, hoe werkt het. voor verdere uitleg.

U kunt uw aanvraag electronische indienen, uw aanvraag wordt per direct bevestigd. 

Het is ook mogelijk om per post een aanvraag in te dienen. Daarvoor dient u eerst het aanvraagformulier  te downloaden van de site van SenterNovem, geheel in te vullen, te dateren en te ondertekenen. 

Het origineel dient u per post op te sturen (wel een kopie bewaren). U krijgt geen ontvangstbevestiging. LET OP! De behandeltermijn voor schriftelijke aanvragen kan oplopen tot 8 weken!  


Voor het aanvragen van een beveiligingsscan kunt u op de button AANVRAAG beveiligingsscan klikken.


 

Lees Verder... | 4509 bytes meer | Commenta(a)r(en)?
Nieuws : ABLOY cilinders, hangsloten en sluitsystemen voor de scheepvaart
Gepost door beheerder op 25-01-2010 @ 14:40 (7298 gelezen)

Onder alle omstandigheden alles veilig afgesloten met ABLOY cilinders en hangsloten.


AMSSA levert met ABLOY ook maatwerkoplossingen voor vergrendelingsvraagstukken aan boord van schepen. Zo zijn ABLOY hangsloten de beste oplossing voor het vergrendelen van ruimtes en lockers met hangsloten aan boord van schepen. De unieke en gepatenteerde schijven in de ABLOY hangsloten en cilinders als ook de afwezigheid van veren voorkomen dat de cilinder zal vastroesten. Zelfs niet in de meest extreme en zoute omstandigheden. De hangsloten kunnen tevens opgenomen worden in het sluitplan samen met de europrofielcilinders voor de normale deuren. De veiligheid van het sluitsysteem kan worden waarborgd met een sleutelcertificaat waardoor het laten namaken van sleutels haast onmogelijk is.

Lees Verder... | 1514 bytes meer | Commenta(a)r(en)?
Nieuws : Maak nu gebruik van de subsidieregeling Veiligheid Kleine Bedrijven ( VKB ) en vraag de beveiligingsscan aan!
Gepost door beheerder op 14-09-2009 @ 14:40 (5282 gelezen)

Direct aanvragen


Vraag uw beveiligingsscan aan en profiteer van de Subsidieregeling voor Veiligheid Kleine Bedrijven (VKB)


Bent u van plan de veiligheid van uw bedrijf onder de loep te nemen?


Staat veiligheid van uw medewerkers en van uw producten hoog in het vaandel?


Stelt uw verzekering eisen aan de veiligheid van uw pand?


Stelt uw verzekering eisen aan het beveiligen van goederen in uw pand? 


Wilt u gebruik maken van de (tijdelijke) Subsidieregeling van Economische Zaken van 1 september 2009 van maximaal €10.000,-? 


Telt uw bedrijf minder dan 10 fte per vestiging? 


Wilt u meer weten over deze regeling en hoe de subsidie aan te vragen? 


Klik dan op "lees verder" en onderzoek hoe simpel u gebruik kunt maken van deze regeling. 


Sinds 8 September is AMSSA door SenterNovem aangesteld als een van de onafhankelijke veiligheidsadviseur conform de eisen zoals gesteld in de subsidieregeling.


 

Lees Verder... | 5246 bytes meer | Commenta(a)r(en)?
(1) 2 »