Volgsystemen (Track & Trace)

Hier vindt u het BlueTraker assortiment van EMA. BlueTraker is een high tech volgsysteem voor de professionele en commerciele scheepvaart.
Om te beginnen is er de BlueTraker 2000, 2100 en 2200 serie voor het gebruik op commerciele (vracht) schepen alsmede ook voor particuliere toepassingen. Hierbij valt te denken aan binnenvaartschepen en yacht charter maatschappijen.
Daarnaast vindt u hier de LRIT (long Range Identification and Traking) uitvoering van de BlueTraker voor het gebruik op zeeschepen >300BRT.
LRIT is sinds 1 januari 2009 internationaal verplichtgesteld door de IMO. De BlueTraker is een van de weinige LRIT systemen die een wereldwijde dekking garanderen door toepassing van Iridium satelliet communicatie.
Maar ook een VMS (Vessel Monitoring System) voor de visserij ontbreekt niet in het programma. Dit VMS systeem kan met het oog op het in januari 2010 verplicht gestelde elektronische logboek tevens gecombineerd worden met verschillende software paketten die leverbaar zijn voor de visserij.


Accessoires

BlueTraker

Charter Fleet Management

LRIT

VMS

Winkelwagen  RSS Feeds
Voor vragen over de juiste keuze voor uw specifieke toepassing neemt u contact op via de link boven in het menu.