Welkom bij AMSSA.nl

Print Page Create PDF Email Page Bookmark this page

AMSSA
Hans de Vliegerhof 1

4308 AS SIRJANSLAND
Nederland
T. +31(0)111642155
E. info@amssa.nlAMSSA is als beveiligings adviseur uw partner voor het beveiligen van zowel gebouwen, objecten als ook voertuigen. Onze jarenlange expertise op het gebied van zowel mechanische als electromechanische beveiliging en veiligheid geven u de zekerheid van een deskundig advies voor het beveiligen van?al uw eigendommen. Wij voeren veiligheidsscans uit en adviseren u de de beste oplossing voor uw situatie.

Daarnaast is AMSSA is sinds maart 2009 de distributeur in Nederland voor de BlueTraker voertuig volgsystemen van EMA. BlueTraker biedt een breed assortiment aan produkten die zowel in de zeevaart, visserij, binnenvaart als in de commerciele chartervaart veelvuldig toegepast worden. AMSSA biedt bij deze producten verschillende software mogelijkheden aan van standaardpakket tot volledig maatwerk.
Naast dit uitgebreide pakket volgsystemen levert AMSSA verschillende veiligheidsprodukten die zich uitstekend lenen voor het gebruik aan boord van schepen. Zo is AMSSA ondermeer dealer van Streamlight zaklampen.


U kunt ook een bericht achterlaten op onze
contactpagina